Ново
Преносим кабел за видеонаблюдение Dioche, захранващ Кабел за видео връзка 2 в 1, RCA Конектор + DC, за камери за видеонаблюдение, Системи за Сигурност, DVD-плейър (10 м)

Преносим кабел за видеонаблюдение Dioche, захранващ Кабел за видео връзка 2 в 1, RCA Конектор + DC, за камери

Наличност на продукта: Налично за поръчка
BGN 32.91

кабел 2в1 с вход RCA и DC, използван за предаване на хранене и видеосигнали, за използване с нашите камери за сигурност / видеорегистраторами или всяко стандартно оборудване за наблюдение.Лесна инсталация с помощта на 2-те захранвания и видеоразъемов RCA ви позволява да спестите време и усилия.Съвместим с професионално видеонаблюдение, камера за наблюдение, камера за обратно виждане, DVD-плеър, ТВ-бокс.Отлична защита от електромагнитни и радиочестотни смущения, защита от атмосферни въздействия, за използване на открито.Този кабел осигурява най-доброто качество на видеото при ниско ниво на смущения и шум, можете да стартирате своята камера напред без загуба на сигнала. Никелированные съединители осигуряват точното предаване на сигнала, щепсела и да играе, ще можеш лесно да използвате камерата за видеонаблюдение на закрито и открито, идеален кабел за проекти за мониторинг и системи за сигурност на малкия и среден размер.Широко се използва за свързване на камера за видеонаблюдение, видеорегистратора, адаптер за захранване, монитор, телевизор и т.н. Опростете монтаж на системи за видеонаблюдение, лесно протегнете кабел към камерата с помощта на този комплект разширения.Добър избор за инсталиране на камери за видеонаблюдение в дома или в предприятието.inc.inc.Характеристика : Кабел 1. 2в1 с вход RCA и DC, използван за предаване на хранене и видео сигнали. 2. Лесна инсталация с помощта на 2-те захранвания и видеоразъемов RCA, спестяване на време и усилия. 3. Отлична защита от смущения EMI / RFI защита от атмосферни влияния, за употреба на открито. 4. Никелированные мъничета осигуряват точното предаване на сигнала, щепсела и да играе. 5. Съвместим с професионално видеонаблюдение, камера за наблюдение, камера за обратно виждане, DVD-плеър, ТВ-трансмисия.Параметри : Тип на продукта : Кабел за видеонаблюдение Материал : ABS Конектор : RCA + DC Как да използвате : Свържете единият край на кабела към източник на захранване и аналогова камера, а другия край-с видеорегистратору.След това изображението може да видите след включване на камерата.Списък на пакета : 1 х кабел за видеонаблюдение.

Всичко за продукта

Item Type:
CCTV Cable
Material:
ABS
Connector:
RCA+DC
How to Use:
Connect one end of the cable to the power supply and the analog camera, and the other end to the DVR. Then the image can be viewed after the camera is powered on. :
Package List:
1 x CCTV Cable :

Подобни продукти в категория

Цена за : Всеки предмет : Войлочный лист Цвят : Не е съвсем бял и Максимална температура...

Състав, отпечатани Кристи, Дулут, Ница.Сертификат акции, издадени на предприятия, обикновено фирми.Съст�

Официалната емблема на екипажа на Международната космическа станция.Размери ширина 1 сантиметър.Произ�

неръждаема стомана 304 с висока твърдост притежава отлична устойчивост на корозия, устойчивост на короз�

Това авторизованная част от O e.м.Подходящ за различни модели ELECTROLUX.OEM номер 58223 Това е дубликат част от Elec

Официалната емблема на НАСА в чест на тази мисия на космическа совалка.Размери 1 инч в диаметър.Произвед

Официалната емблема на НАСА в чест на тази мисия на космическа совалка.Размери 1 инч в диаметър.Произвед

Размери 15 "W x 20"x 15"D Тази красива баня за птици инсталиран на основата на слънчева батерия, за да я съживи �

Официалната емблема на НАСА в чест на тази мисия на космическа совалка.Размери 1 инч в диаметър.Произвед

Сертифициран от трета страна аутентификатором № 1 и един от найдобрите продавачи на подписите в Интерн�

Промоции, отпечатани H K Brewer & Company, Ню Йорк.Рудници в Джероме, Аризона.Джером е построена на хълм на Клеопа

Размер : M6x50mm Материал : Стомана, поцинкована.Идеален за дървени шевове.Област на приложение : Детски меб�

Scroll